Velkommen på øverste hylle.

Her finner du Norges ypperste langturer.

VESTLANDET

Lysefjorden Rundt! En av verdens mest spektakulære fjorder og hjem for verdensikoner som Preikestolen, Kjerag og de 4444 trappetrinnene på Flørli. Gå SignaTuren Lysefjorden Rundt eller ta den i etapper - og fyll turminneboka for livet.

100 kilometer - 7 dager

Ryfylkestien er et 250 kilometer langt fjelleventyr fra Haukeliseter i nord til Kvitlen i sør. En unik dannelsesvandring fra høyfjell til fjord. Ryfylkestien kan også fint deles opp og gås som korte helgeetapper eller som flere ukesturer. God stitur!

250 kilometer - 19 hytter

GULLRUTA I ETNEFJELLENE

Lettgåtte og idylliske Gullruta tar deg gjennom variert og vakkert vestlandsterreng. Høyfjell med vid utsikt og Folgefonna i nord, gjennom frodig landskap med badekulper - og stier som svinger seg gjennom bjørkeliene ned til Olalia ved kysten.

70 kilometer - 6 dager

SIGNATUR I TAFJORDFJELLA

Midt i mellom to av vestlandets største turistattraksjoner, Trollstigen og Geiranger, ligger et fjellområde med et rikt stinett i fantastisk variert og stille natur. Og i historiske fotspor.

70 kilometer - 7 dager

MIDT-NORGE

Romsdalstien

Romsdalstien starter ved Romsdalsfjorden i vest, gjennom frodige daler og over noen av de de mest majestetiske fjelltoppene i Norge. Fra Skorgedalsbu i skogsterreng til Vasstindbu på 1190 m.o.h.

50 km - 5 dager

FJORDRUTA PÅ NORDMØRE

Ukesekspedisjonen direkte fra flyplassen utenfor Kristiansund tar deg rundt forbløffende varierte Vinjefjorden til Halsa på Nordmøre. Her opplever du fjell og fjord, skog og sjø, flotte hytter og toppturer underveis på korte dagsmarsjer.

150 kilometer - 7 dager

Norge på tvers er en unik ekspedisjonsopplevelse langs den offisielle «Norge på Tvers»-ruta 63º nord. Du sover på betjente og selvbetjente hytter, og slipper bære telt, sovepose og mat.

120 kilometer - 7 dager

Magisk SignaTur gjennom smellvakre Innerdalen, Gjevilvass-dalen, Storlidalen, Jøldalen og Folldalen - alle blant Norges vakreste seterdaler. Hvile får du på fjellgårder og eventyrhytter.

151 kilometer - 7 dager

En fantastisk tur på 135 km, via 6 av Nord-Trøndelags Turistforenings hytter, på grensen til Sverige i mektig villmark. Starter i Ogndal i Steinkjer og ender i Teveldal i Meråker. Går gjennom deler av Blåfjella - Skjækerfjella Nasjonalpark.

NORGES TAK

Ønsker du deg en massiv styrkeprøve? Den 350 kilometer lange ekspedisjonen over Norges tak leder deg gjennom fire av landets mest ikoniske fjellmassiver. Massive minner for livet!

350 kilometer - 17 dager

HØGRUTA I JOTUNHEIMEN

Jotunheimen Haute Route er en 5 dagers topptur på ski gjennom landets høyeste fjellheim. Ruten går over åtte breer og syv 2000-metertopper, inkludert Glittertind og Galdhøpiggen. Hver etappe er ca 15 km, med 1000 - 1500 meter stigning.

87 kilometer - 7 topper over 2000m - 8 isbreer - 5 dager

Ringebufjellet - Rondane - Dovrefjell

SAGA

SAGA er DNTs nye langrute fra Lillehammer til Snøhetta. 220 km over Ringebufjellet, gjennom Rondane og Dovrefjell. Alt på Turistforeningens merkede stier, med overnatting på betjente og ubetjente hytter.

220 kilometer - 13 dager

Smakebit fra MASSIV - en av DNTs utvalgte SignaTURER:

Bergans ønsker deg god SignaTUR!